January 26, 2022
12 Guests and 1 Member Online

Please consider Sign Uping
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Sign Up

Sign Up | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_TopicIcon
Why is the site SOOOO slow?! - And various issues.
January 7, 2015
5:30 pm
Cheshyr
Cheshyr
Member
Forum Posts: 1853
Member Since:
October 29, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

It takes forever to log in.

It takes forever for pages to load.

Is it all the animated banner ads?

Is it all the spam accounts doing the equivalent of a DDoS?

Why am I having to constantly stop a page from loading after several minutes in order to attempt to refresh it for it to appear?

Whether I'm on my phone or on my computer, the site is not responding like it should.

I have a fast connection and a fast computer and the rest of the net seems to load just fine while FL is STILL trying to load a single forum page!

It's seriously becoming a chore.

"Your lack of online social presence makes it difficult for me to predict your needs..." - 2064: Read Only Memories

January 7, 2015
5:39 pm
Psyral Infection
Psyral Infection
#ModBot
Moderator
Forum Posts: 4215
Member Since:
February 15, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Hmmm. Neither @krunkazphuk or I seem to have that issue. Loads really fast. And I usually open about 6 or 7 pages at the same time from here.

@cheshyr, Out of curiosity, what browser and version are you using on your computer and what phone do you have so I can run emulation under those conditions and test?

Yeah.gif
January 7, 2015
5:39 pm
scruffy
scruffy
Moderator
Forum Posts: 11447
Member Since:
May 22, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

im having occasional slowdowns.  usually, it just seems to lock up for about a minute or two, then its fine for a while.  

it isnt hampering me all that much, so i didnt say anything about it.  

my wag is that the spam filter plug-in thinks i might be a spambot, and is testing me by delaying shit.  but thats just a wag.  

   

[edit]  fpi:  at the moment, chrome 39.0.2171.95, doze7  

  

  awfully paranoid, arent you?   

January 7, 2015
6:18 pm
Pigg
Pigg
영덕, South Korea
Moderator
Forum Posts: 6487
Member Since:
August 6, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

Yeah the site will occasionally lock up for me as well.

January 7, 2015
8:36 pm
Carnivalkilla44
Carnivalkilla44
Member
Forum Posts: 3356
Member Since:
April 4, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

It's been crazy slow for me for the past three weeks or so, but I never saw any posts about it so I thought I was th3e only one. I'm using Chrome.

January 7, 2015
10:22 pm
Scottie D
ScottieD
Dallas, TX
Admin
Forum Posts: 845
Member Since:
July 15, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

There was actually something with the software firewall that was causing it to completely time out for a minute or two at a time.  I just purchased a new hardware firewall that was put into place just hours ago.  Please let me know if you're still experiencing latency.  It's not something I want you all to have to "deal with" when visiting.  Sorry for the issues, but it's definitely something we noticed!

January 7, 2015
10:37 pm
Psyral Infection
Psyral Infection
#ModBot
Moderator
Forum Posts: 4215
Member Since:
February 15, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

@scottied , It is down for me right now. I have to VPN to get to the site.

Interestingly, Both http://www.downforeveryoneorjustme.com and http://www.isitdownrightnow.com are reporting Faygoluvers as down right now.

Yeah.gif
January 7, 2015
11:16 pm
Scottie D
ScottieD
Dallas, TX
Admin
Forum Posts: 845
Member Since:
July 15, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Psyral Infection said
@scottied , It is down for me right now. I have to VPN to get to the site.

Interestingly, Both http://www.downforeveryoneorjustme.com and http://www.isitdownrightnow.com are reporting Faygoluvers as down right now.

How are you getting on to access the site through a VPN if it's down?

 

I tried that website and it shows as down too.  However, I'm at a hotel for work on wifi and it's working just fine.

January 8, 2015
12:13 am
Psyral Infection
Psyral Infection
#ModBot
Moderator
Forum Posts: 4215
Member Since:
February 15, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Is anyone else experiencing issue right now? Just chime in if you can't connect to this site either.

Yeah.gif
January 8, 2015
2:15 am
scruffy
scruffy
Moderator
Forum Posts: 11447
Member Since:
May 22, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

was not able to connect to fl at all, until a few minutes ago.  been that way a couple hours or so.  

anyway, couldnt chime in til now.  

  

  awfully paranoid, arent you?   

January 8, 2015
5:57 am
Scottie D
ScottieD
Dallas, TX
Admin
Forum Posts: 845
Member Since:
July 15, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

It may have been the DNS change on the new firewall.  Is it loading up faster? slower?

January 8, 2015
6:07 am
Scottie D
ScottieD
Dallas, TX
Admin
Forum Posts: 845
Member Since:
July 15, 2011
sp_UserOfflineSmall Offline

Psyral Infection said
Is anyone else experiencing issue right now? Just chime in if you can't connect to this site either.

lol.  I see what you did here.

 

I just checked that "is it down" website, and it looks like it's showing as UP now.  I'm assuming it's because of the DNS swap to a new external IP address.  It takes time for ISPs to update.

January 8, 2015
6:39 am
Sean Law
Sean Law
Member
Forum Posts: 3352
Member Since:
February 24, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

maybe the warlock is breaking the site with all his Topic views.  maybe a new server needs to be created to handle all the traffic he gets reading his topics, and hearing his songs.

I'll fuck you till you love me, Faggot!

-Tyson

January 8, 2015
3:33 pm
GanjaGoblin
GanjaGoblin
215, PA
Moderator
Forum Posts: 2775
Member Since:
April 1, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Turtle connections.

January 8, 2015
7:12 pm
randy gall
randy gall
Member
Forum Posts: 1270
Member Since:
December 19, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

yeah real slow and I thouhgt I was retarted or some thing man

Noah Fence is a RACIST piece of shit and so are you if you support him. No excuses.

January 8, 2015
8:35 pm
Cheshyr
Cheshyr
Member
Forum Posts: 1853
Member Since:
October 29, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

@psyral-infection 

On my computer I use IE11 v11.0.15

My phone's a Droid.

It's actually running okay right now (magically). When the issue is on my phone, other than the page loading, the other thing that seems to be a hook is the actual text/typing screen. I can tap into the subject window and the math question window but damned if I can get the cursor to appear in the text body window and have the keyboard pop up without stabbing at the screen (while not having the same issue occurring on other net pages).

Again, seems to be going much faster *now but over the last however amount of weeks/months, it's a crapshoot whether or not I'll get to another page beyond the main page without plugging away at it...

"Your lack of online social presence makes it difficult for me to predict your needs..." - 2064: Read Only Memories

January 9, 2015
5:30 pm
Psyral Infection
Psyral Infection
#ModBot
Moderator
Forum Posts: 4215
Member Since:
February 15, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

@cheshyr , I will look into the phone post issue. Thanks for the response.

Yeah.gif
January 12, 2015
8:12 pm
Miklo Velka
Miklo Velka
Member
Forum Posts: 3437
Member Since:
January 19, 2013
sp_UserOfflineSmall Offline

I always enjoy checking the front page to see the latest forum posts, that update area has been acting weird the last few days. It's taking hours sometimes to update all the "recent posts in the forum" box, usually it updates instantly.

Edit: seems to be working right now, guess it's spotty, or has been fixed.

January 12, 2015
9:25 pm
Psyral Infection
Psyral Infection
#ModBot
Moderator
Forum Posts: 4215
Member Since:
February 15, 2014
sp_UserOfflineSmall Offline

Miklo Velka said
I always enjoy checking the front page to see the latest forum posts, that update area has been acting weird the last few days. It's taking hours sometimes to update all the "recent posts in the forum" box, usually it updates instantly.

Edit: seems to be working right now, guess it's spotty, or has been fixed.

@scottied , I've noticed that from my phone, the front page latest forum posts can be several hours behind then when I look on my desktop, it is correct. The info is being cached by some ISPs. It seems to have started when the new firewall was set up.

Yeah.gif
January 12, 2015
9:44 pm
scruffy
scruffy
Moderator
Forum Posts: 11447
Member Since:
May 22, 2012
sp_UserOfflineSmall Offline

Psyral Infection said  
The info is being cached by some ISPs. It seems to have started when the new firewall was set up.    

its happened before.  

not being as privy to the gears and cogs inside the machine as yall are, i couldnt tell ya what was goin on at the time.  

  

since were evidently compiling a bug list...  anyone else have a glitch when you click the 'most recent topics with unread posts' icon, toward the top of the page, under the two drop menus?  

i click that, and the main menu dropdowns ['home news reviews' etc] are persistent; they stay superimposed over the windoid that opens up.   have to remember to scroll a lil bit to get em out of the way, or i cant click on the second unread topic link.  

  

  awfully paranoid, arent you?   

Forum Timezone: America/Chicago

Most Users Ever Online: 591

Currently Online:
52 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

The Warlock: 11518

King Lucem Ferre: 9099

Old Mr Dangerous: 8660

krunk: 7157

OCJ_Brendan: 6148

patjoyce: 4891

Member Stats:

Guest Posters: 754

Members: 167916

Moderators: 6

Admins: 2

Forum Stats:

Groups: 6

Forums: 28

Topics: 11995

Posts: 239388

Newest Members:

SamsonCullou, Lil Dead 520, LotusFlower, dibmahj7, abendd, Wolfeshannon

Moderators: GanjaGoblin: 2775, Psyral Infection: 4215, bozodklown: 322, scruffy: 11447, PunkRockJuggalo: 6559, Pigg: 6487

Administrators: admin: 0, ScottieD: 845